Prăjitură Ioana

Mod de preparare:

Blatul: 8 albuşuri bătute spumă

               6 gălbenuşuri frecate spumă cu 200 gr. zahăr

                Se amestecă împreună şi se adaugă :

                3 linguri cu vârf de făină

                 3 linguri cu vârf de pesmet sau griş

                  1 linguriţă bicarbonat

                  200 gr. nucă măcinată

Crema:    un pachet de unt

                   2 gălbenuşuri

                   3 linguri nucă tăiată, prăjită şi răcită ( se aşează deasupra pe cremă)

                   1 plic zahăr vanilat

                    200 gr. zahăr

                     cafea ( după preferinţe)

Este o prăjitură rapidă, gustoasă şi preferată de musafiri. Succes!!!

V-am dăruit-o cu multă plăcere.

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s