Cozonacei

O prăjitură frumoasă, bună , ieftină şi rapidă .

Compoziţie aluat:

2 ouă

2 ceşcuţe de zahăr

2 ceşcuţe de ulei rece

2 ceşcuţe de lapte

1 praf de copt

coajă de lămâie

vanilie

făină cât cuprinde

Aluatul se împarte în cinci părţi egale . Foaia se întinde în formă dreptunghiulară . Grosimea aprox. 4 cm. Se unge cu gem , peste care se pune umplutura : nucă sau mac ( zahăr şi rom după gust).

Glazura :

4 linguri de apă

4 linguri de zahăr

2 linguri cacao

un cubuleţ de unt

Vă doresc o reuşită ireproşabilă. Să-i mâncaţi cu plăcere de REVELION 2011.

O să revin cu noi reţete delicioase.

 

 

 

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s